Avancronica etapei a 31-a din Divizia Naţională

Embed:

Sheriff Tiraspol ar putea cuceri cel de-al 11-lea titlu din palmares chiar astăzi. Pentru aceasta, tiraspolenii trebuie să învingă în deplasare formaţia Rapid Ghidighici, iar Dacia să piardă pe terenul celor de la Nistru. Derby-ul etapei se va juca la Bălţi, unde Olimpia va întâlni Iskra.

De la ora 17.00, Milsami Orhei va juca cu lanterna roşie, FC Costuleni, şi are nevoie de o victorie pentru a-şi menţine avantajul faţă de următoarele două clasate.

Derbiul etapei se va disputa însă la Bălţi, unde Olimpia va întâlni Iskra. Ambele formaţii au nevoie de victorie pentru a continua lupta pentru locul patru. La Suruceni, Sfântul Gheorghe va primi vizita Academiei. Etapa se va încheia cu meciul dintre FC Tiraspol şi Zimbru.

Cu trei etape înainte de final, Sheriff este lider în clasament şi are un avantaj de patru puncte faţă de Dacia. Zimbru va încheia sezonul pe poziţia a treia. Iar lupta pentru locul patru se ţine între următoarele trei echipe: Milsami, Olimpia şi Iskra.

Ultimele două locuri ale clasamentului sunt ocupate de Sfântul Gheorghe, care a rămas şi fără licenţa UEFA, şi FC Costuleni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu