Avancronica etapei a 23-a a Diviziei Naţionale de fotbal în sală

Embed:

În derby-ul etapei a 23-a a Diviziei Naţionale de fotbal în sală, Lexmax a învins JLC cu scorul de 1-0, dar a rămas pe locul trei în clasament, la 6 puncte distanţă de liderul Tornado, care a spulberat cu 14-0 pe Lilcora.

Singurul gol al partidei a fost înscris în minutul 12 de Andrei Negară. Situaţia în vârful clasamentului a rămas neschimbată, toate echipele din plutonul fruntaş câştigând pe linie. Lexmax a rămas pe locul trei în clasament, la 6 puncte de liderul Tornado, care a surclasat Lilcora cu 14-0.

În alte partide ale etapei, Tarsus s-a impus în faţa lui Socol Tiraspol cu 6-1, Elpasso a învins Moldlift cu 3-2, iar Steaua-Dental - pe KLP cu 4-2. Eldorado a dispus confortabil de Meridian cu 9-4, iar Sporting a învins cealaltă echipă din Tiraspol, PGU, cu 6-3.

După 23 de etape, Tornado conduce în clasament cu 64 de puncte, urmată de Tarsus, cu 62 şi Lexmax cu 58. Spre deosebire de vechiul clasament, Steaua Dental a urcat o poziţie şi ocupă locul 10 cu 21 de puncte, în faţa lui KLP, egalată şi de Sporting, la cota 20 de puncte. CARTON OUT

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu