Avancronica etapei a 10-a din Divizia Naţională

Embed:

Etapa a zecea din Divizia Naţională se va desfăşura în afara capitalei. Pentru prima dată în acest sezon, niciun meci al unei etape nu este programat în Chişinău. Mai mult, partidele etapei a zecea sunt programate sâmbătă şi duminică, în şase localităţi diferite.

Rapid Ghidighici va încerca să prelungească seria meciurilor fără înfrângere în duelul de pe teren propriu, cu Zimbru. Echipa antrenată de Sergiu Secu nu a mai pierdut din etapa a patra, atunci când după meciul cu Dacia, patronul echipei, Victor Ostap, l-a lovit pe arbitrul Iurie Covtun.

Într-un alt meci care se va juca sâmbătă, FC Tiraspol va evolua în deplasare cu Olimpia Bălţi. Etapa a zecea va continua duminică, cu alte patru meciuri. FC Costuleni, care nu a mai pierdut în ultimele patru partide, se va duela la Orhei cu Veris. Dacia se va confrunta cu Speranţa, la Speia, iar Academia cu Milsami, la Vadul lui Vodă. În ultimul meci al rundei, campioana Sheriff va întâlni nou-promovata Dinamo-Auto.

După nouă etape, Sheriff este lider, cu 22 puncte. FC Tiraspol ocupă poziţia a doua, având cu patru puncte mai puţine. FC Costuleni este pe locul trei, Dacia pe patru, iar Veris pe poziţia a cincea, toate trei formaţii având câte 16 puncte. Milsami este pe locul şase, iar în a doua parte a clasamentului se regăsesc Rapid, Zimbru, Speranţa, Dinamo-Auto, Olimpia şi Academia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu