Avalanşă de cartonaşe roşii și galbene într-un meci de fotbal. Arbitrul a eliminat patru jucători

Embed:
"Avalanşă" de cartonaşe roşii și galbene într-un meci de fotbal. Arbitrul a eliminat patru jucători şi a arătat 9 cartonaşe galbene în partida dintre echipele columbiene Atletico Junior Barranquilla şi Independiente Santa Fe, ce a contat pentru semifinalele Copei Sudamericana, echivalentul Ligii Europei.

Primul eliminat a fost căpitanul lui Atletico Junior, internaționalul columbian Teofilo Gutierrez, pentru un fault dur.

Gazdele au rămas în nouă oameni din minutul 59, atunci când arbitrul i-a arătat al doilea galben lui Gabriel Fuentes pentru un gest nesportiv al fotbalistului.

Peste aproape un sfert de oră, arbitrul a eliminat al treilea fotbalist, doar că din tabăra echipei din Santa Fe. Sebastian Rodriguez a văzut al doilea galben pentru un fault dur în careu.

Echilibrul numeric a fost restabilit în minutul 86, când fotbalistul formaţiei Independiente Santa Fe, Diego Gustavino a fost eliminat direct pentru un fault în careu.

Partida s-a terminat cu victoria gazdelor. Atletico Junior s-a impus cu 1-0, după ce câștigase cu 2-0 și în meciul-tur şi s-a calificat în finala Copei Sudamericana. Gruparea din Barranquilla va lupta pentru trofeu cu formația braziliană Atletico Paranaense.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu