Auzea în toiul nopții un copil plângând. Descoperirea ŞOCANTĂ făcută de un bărbat în garsoniera pe care tocmai o cumpărase (VIDEO)

Embed:

Descoperire șocantă făcută de proprietarul unei garsoniere din Gorj, pe care tocmai o cumpărase. În baie, sub cadă, a găsit fragmente osoase, care par a proveni din scheletul unui copil. Povestea stranie nu se oprește aici. Fosta proprietară se plângea mereu vecinilor că era terorizată în toiul nopților de plânsetul unui copil, scrie tvr.ro.

Osemintele au fost descoperite într-o garsonieră din localitatea Bălteni. Bărbatul cumpărase locuința și începuse sa o renoveze.

Când muncitorii au început să spargă zidul de sub cadă, au rămas șocați.

Lângă fragmentele osoase, au mai găsit o plasă și textile, posibile resturi de hăinuțe. Osemintele au fost ridicate de criminalității și trimise pentru expertiză. Între timp, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală.

În ultimii 5 ani, în garsoniera a locuit o bătrână. Femeia a decedat anul trecut, dar mereu a povestit că nu putea dormi noaptea din cauza unor zgomote ciudate venite dinspre baie.

Chiar și actualul proprietar, care a apucat să doarmă o singura noapte in garsoniera, susține că a trait o experiență ciudată.

Acum, vrea să cheme un preot, pentru o slujbă de exorcizare, și, dacă nu se va rezolva problema, să vândă locuința.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu