Autorul crimelor de la Durleşti şi Ialoveni ar putea avea un complice, care este în libertate

Embed:

Autorul crimelor comise la Durleşti şi Ialoveni ar fi putut avea cel puţin un complice, care se află în libertate. Este una din versiunile luate în calcul la investigarea cazului, a confirmat pentru Publika TV adjunctul procurorului general, Andrei Pântea.

Aşa s-ar putea explica ultima tentativă de omor de la Ialoveni, în care un poliţist a fost rănit. Asta deşi autorităţile anunţase anterior ca au arestat un suspect în cazul celor două cupluri ucise la Ialoveni şi Durleşti.

Amintim că un caz înfiorător a avut loc la Durleşti la începutul lunii aprilie. Un tânăr de 19 ani şi o fată de 15 ani au fost găsiţi împuşcaţi într-o maşină, lângă mănăstirea Sfântul Andrei din localitate. Ambii au fost împuşcaţi în cap.

Scenariul s-a repetat la mijlocul lunii mai. De această dată, atacul asupra a doi tineri s-a produs la Ialoveni. O persoană necunoscută a tras mai multe focuri de armă asupra automobilului în care se aflau cei doi, pe malul iazului. Băiatul, în vârstă de 20 de ani, care este angajat al Ministerului Afacerilor Interne, a fost împuşcat în regiunea fesei, iar fata a scăpat nevătămată.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu