Autorul crimei din Coloniţa, pe banca acuzaţilor. Suspectul ŞI-A RECUNOSCUT VINA

Embed:

Criminalul din Tohatin, care a bătut, a violat şi a omorât o femeie de 29 de ani, apoi i-a aruncat trupul într-o pădure din Coloniţa, va ajunge pe banca acuzaţilor. Procuratura municipiului Chişinău, Oficiul Ciocana a finalizat şi transmis dosarul în judecată.

Cadavrul tinerei a fost descoperit în data de 30 mai într-o pădure din Colonița. Femeia ar fi plecat de acasă din 25 mai şi nu s-a mai întors. Speriată că fiica ei nu mai dă niciun semn de viaţă, mama a alertat imediat poliţia.

Ulterior, poliţiştii au descoperit cadavrul femeii, iar în urma investigaţiilor, l-au identificat şi pe presupusul ucigaş. Acesta este locuitor al comunei Tohatin, în vârstă de 28 de ani, cu care victima se cunoştea.

Potrivit anchetei, între cei doi s-ar fi iscat o ceartă pe motiv că victima ar fi refuzat poftele perverse ale învinuitului. Suspectul, care era în stare de ebrietate, ar fi agresat sexual victima, a asfixiat-o, după care i-a furat  telefonul mobil şi a dispărut. 

Fiind audiat de procurori, învinuitul, care anterior a mai fost condamnat pentru o tentativă de viol, şi-a recunoscut vina.

Dacă va fi găsit vinovat el riscă de la 15 până la 20 ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu