Autorul atacului din campusul universitar american este fiul unui cunoscut regizor

Embed:

Şase oameni au fost împuşcaţi mortal, iar alţi 13 au fost răniţi în urma unui atac în oraşul Santa Barbara din California. Suspectul este fiul regizorului Peter Rodger de la Hollywood, care a făcut parte din echipa de producţie a celebrei pelicule "The Hunger Games". 

Poliţiştii din oraşul american Santa Barbara au declarat că tânărul şi-a înjunghiat trei colegi de cameră, după care a urcat în maşină şi, din mers, a tras din armă la întâmplare. Ulterior, el a fost ucis într-un schimb de focuri cu forţele de ordine.

"În total, şapte oameni au fost ucişi, şase persoane nevinovate şi suspectul. Alţi 13 oameni au fost răniţi în urma atacului", a precizat sheriff-ul Bill Brown.

Părinţii persoanelor care şi-au pierdut viaţa în urma atacului sunt devastaţi de durere:

"Fiul meu a murit din cauza politicienilor laşi şi iresponsabili şi a celor de la Asociaţia Naţională a Armelor. Ei vorbesc despre dreptul de a deţine arme, dar cum rămâne cu dreptul lui Chris la viaţă. Când va fi pus capăt acestei nebunii? Când suficient de mulţi oameni vor spune că nu mai vor să traiască astfel! Prea mulţi oameni au murit".

Sute de tineri au ieşit în stradă pentru a comemora victimele atacului. Şeriful din localitate a calificat atacul drept o crimă în masă, comisă cu premeditare şi susţine că suspectul suferea de tulburări psihice. Anterior, pe Youtube a fost plasat un filmuleţ în care tânărul spune că se va răzbuna pe umanitate. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu