Autoritățile testează semafoarele pe nervii șoferilor. Traficul dinspre Ciocana este complet blocat (FOTO)

Embed:

Ambuteiaje enorme la intersecţia străzilor Alecu Russo şi Nicolae Dimo din Capitală. Şoferii sunt nemulţumiţi că pierd minute în şir pe drum spre muncă sau şcoală. Totul se întâmplă după ce autorităţile au decis să fluidizeze traficul pe această porţiune de drum.

Timp de o săptămână, semafoarele din zonă funcţionează în regim de testare. Timpul semnalului verde a fost scurtat, iar pentru cei care virează la stânga a fost instalată o săgeată.

”Culoarea verde a acestui semafor durează 82 de secunde. Din acest motiv, șoferii sunt nevoiți să stea în ambuteiaj chiar și până la o oră.”

În această dimineață, de exemplu, nervii șoferilor au fost întinși la maxim.

” Eu am o părere că era să fie mai bine dacă lăsa semaforul cum a fost. Eu nu simțeam atuncea ambuteiaj. Ambuteiaj în toată ziua,. ”

” Vreo 15 minute. Deja întârziem la servici.”

Reprezentanţii Inspectoratul Național de Patrulare spun că abuteiajele nu se vor mai forma după ce se va identifica un timp potrivit pentru culoarea verde a semaforului.

”Se efectuaiază aceste modificări asupra duratei fazei de lucru a semafoarelor, urmează de a fi stabilit un regim optimal și eficient. În momentul în care va fi stabilită durata fazei de lucru a semafoarelor de lucru eficientă se va ameliora situația creată.”,a spus ofițerul de presă INP , Alina Burgez.

În această dimineață pe mai multe străzi din Capitală s-a circulat bară la bară. Din cauza ploii și a vizibilității reduse s-au înregistrat cel puțin patru accidente rutiere ușoare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu