Autoritățile italiene au început demolarea unor vile construite ilegal în Roma

Embed:

Ministrul italian de interne, Matteo Salvini, a participat personal la operaţiunile de demolare a unei vile construite ilegal în Roma. Locuinţa este una dintre cele opt proprietăţi ale clanului mafiot Casamonica, toate construite fără autorizaţie.

Poliţia italiană a declanşat, de săptămâna trecută, operaţiunea de evacuare a caselor construite ilegal pe terenurile publice. 600 de agenţi au fost trimişi pentru a supraveghea desfăşurarea acţiunilor de repunere în legalitate.

Vilele au fost construite cu zeci de ani în urmă, fără nicio dispoziţie legală. Toate încercările autorităţilor din Roma de a le demola au fost până acum zadarnice.

Clanul Casamonica a intrat în atenţia publică în 2015, când a organizat funeralii fastuoase pentru liderul său. Sicriul a fost transportat cu o caleaşcă trasă de cai.

Procesiunea a fost acompaniată de o orchestră care a interpretat muzica de pe coloana sonoră a filmului "Naşul", iar dintr-un elicopter care a survolat întreg traseul cortegiului au fost aruncate petale de trandafir.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu