Autoritățile israeliene au descis: Dansul în poală, interzis

Autoritățile israeliene au trimis scrisori către cluburile de striptease din țară, avertizând patronii că dansul în poală va deveni ilegal, deoarece reprezintă un ”act de prostituție”.

„Prin urmare, practica «dansului în poală» va fi considerată de acum încolo o infracțiune penală', a declarat procurorul Shlomo Lamberger.

Proprietarii de localuri care nu respectă noua directivă vor rămâne fără licențe de funcționare sau, în cazuri extreme, locațiile lor vor fi închise, scrie libertatea.ro

„Poliția din Israel și Procuratura vor continua să acționeze ferm împotriva infracțiunilor de exploatare a femeilor și fenomenelor ilicite care corespund definiției prostituției', se arată într-un comunicat de presă al autorităților.

„A început înlăturarea oricărei forme de prostituție din Israel. Cluburile de striptease sunt o piesă importantă din această industrie, nu doar prin existența «camerelor dosnice» în care femeile sunt abuzate și obligate să ofere un act sexual complet, ci și prin dansurile în poală. Prezentate atâția ani drept o formă de «dans nevinovat», ele sunt, de fapt, în esență, un gest sexual de contact fizic pentru satisfacția clienților', a precizat pentru Jerusalem Post un avocat, Nitzan Kahana, din cadrul unui Grup de lucru în combaterea traficului de carne vie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu