Autorităţile de la Chişinău şi cele de la Bucureşti, împreună la funerariile Regelui Mihai I al României

Sâmbătă, 16 decembrie 2017, la ora 18.45, va avea loc slujba de îngropare a Regelui Mihai I în Noua Catedrală de la Curtea de Argeș, a anunțat miercuri Casa Regală.

Potrivit programului publicat de Casa Regală, autorităţile de la Chişinău şi cele de la Bucureşti vor merge împreună pentru a transmite condolianţe la Castelul Peleş, acolo unde va ajunge miercuri corpul neînsufleţit al Regelui.

"Miercuri, 13 decembrie 2017, la ora 14.00, corpul neînsuflețit al Regelui va fi așezat în Holul de Onoare al Castelului Peleș. Custodele Coroanei și Familia Regală vor fi prezenți la Sinaia. Programul vizitei oficialităților pentru a transmite condoleanțe la Castelul Peleș este următorul:

– Ora 14-15: Instituția Președintelui României, Președinția Republicii Moldova, Membrii Guvernului României și ai Guvernului Republicii Moldova, Membrii Parlamentului României și ai Parlamentului Republicii Moldova.
– Ora 15-16: Reprezentanții Instituțiilor Statului, centrale și locale.
– Ora 16-17: Reprezentanții Corpului Diplomatic, ai Uniunii Europene, NATO și ai Organizațiilor Internaționale.
– Ora 17-18: Reprezentanții Academiei Române și Academiei de Stat a Republicii Moldova, ai Bisericii Ortodoxe, ai Bisericii Catolice și ai celorlalte instituții ale Credinței", se arată în comunicatul Casei Regale.

CITEŞTE ŞI: Casa Regală a făcut public programul funeraliilor Regelui Mihai I al României

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu