Autorităţile au interzis unei companii să producă parizer "doctorskaia"

Embed:

Inspectoratul pentru Protecţia Drepturilor Consumatorului a interzis vânzarea pe piaţă a parizerului "doctorskaia", produs de compania Sunset. Decizia a fost luată după ce testele de laborator au arătat că produsul conţine bacterii Salmonela, care pot provoca infecţii intestinale.

"La parizerul tip doctoresc au fost depistată salmonela, ceea ce este interzis la producere şi, la fel, de astăzi, în urma încercărilor de laborator, pe care le-am obţinut ieri, că acest produs conţine această salmonelă, deci astăzi la fel voi semna prescripţie de interzicere a producerii şi a comercializării şi a retrage de pe piaţă a acestui parizer", a explicat șeful Inspectoratului pentru Protecția Consumătorului, Alexandru Cuzimuc.

Reprezentanţii companiei Sunset nu erau la sediu şi nici nu au răspuns la telefon, pentru a comenta declaraţiile Inspectoratului pentru Protecţia Drepturilor Consumatorului.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Protecţia Drepturilor Consumatorului spun că nu cunosc ce cantitate de parizer "doktorskaia" a fost produsă de compania Sunset. Producţia de parizer, în care au fost descoperite bacterii de salmonela, urmează a fi retrasă din reţeaua de comerţ şi distrusă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu