Autogol de excepţie în NHL! Un jucător a înscris în propria poartă din jumătatea adversă

Embed:

Autogol de excepţie în Liga Nord-Americană de hochei! Jucătorul formaţiei Calgary Flames, Yannick Weber, a înscris în propria poartă din jumătatea adversă în partida cu Vancouver Canucks.

Spectatorii prezenţi la meciul dintre Vancouver Canucks şi Calgary Flames au avut parte de un moment mai rar întâlnit în Liga Nord Americană de hochei. La începutul meciului, jucătorul formaţiei Flames, Yannick Weber a înscris în propria poartă chiar din jumătatea adversă a terenului.

Vrbata a majorat avantajul formaţiei din Vancouver la 2-0. Oaspeţii au reuşit să egaleze până la final, însă Canucks a obţinut victoria în prelungiri, impunându-se cu 3-2.

Într-un alt meci, Washington Capitals a umilit pe teren propriu formaţia New Jersey Devils cu scorul de 4-0. Pentru gazde au marcat Green, Latta, Ovecikin şi Backstrom.

Pittsburgh Penguins a rămas lider în Conferinţa de Est a Ligii Nord-Americane de hochei după ce a învins Florida Panthers cu 3-1. Scorul etapei s-a înregistrat la Toronto, acolo unde Maple Leafs a fost învinsă de Philadelphia Flyers cu 7-4.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu