Autocar românesc, implicat într-un ACCIDENT GRAV în Ungaria: Cel puţin PATRU MORŢI

Embed:

Un accident grav a avut loc în această dimineaţă la doi kilometri de intrarea în România, de partea ungară a graniței, în apropiere de localitatea Mako. Accidentul s-a soldat cu cel puțin 15 victime, dintre care patru au decedat, notează digi24.ro.

Din primele informaţii rezultă că în accident sunt implicate mai multe autoturisme, un autocar românesc, dar şi un TIR. Accidentul a avut loc în condiții de ceață.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Arad, Mircea Merea, a declarat că sunt 15 victime, trei dintre ele fiind încarcerate.

La faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe de la Timişoara, Arad, dar şi din Ungaria. O secțiune a autostrăzii a fost închisă.

Conform purtătorului de cuvânt la ISU Arad, George Pleşca, un autocar înmatriculat în România, care circula pe ruta Hamburg - Bucureşti, a fost implicat într-un accident în lanţ pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de Vama Nădlac II.

În baza unui acord de colaborare transfrontalieră, autorităţile ungare au solicitat sprijin la Arad, iar ISU a trimis un echipaj SMURD de terapie intensivă, două echipaje SMURD de prim-ajutor, în timp ce Serviciul Judeţean de Ambulanţă a trimis patru ambulanţe.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu