Autobuz cu elevi, răsturnat în Rusia. Cel puţin doi copii şi două femei au decedat

Embed:

Tragedie în regiunea Stavropol, în Rusia. Cel puţin doi copii şi două femei au decedat după ce un autobuz cu elevi s-a răsturnat. Alţi 5 adolescenţi sunt internaţi în Secţia de Reanimare, iar patru dintre ei sunt în stare gravă.

Copii au vârstele cuprinse între 12 şi 17 ani. Autorităţile din Rusia susţin că accidentul s-a produs după ce autocarul a intrat în coliziune frontală cu un alt autobuz. La faţa locului se află şapte echipaje de salvatori.

Autorităţile din Rusia susţin că accidentul s-a produs după ce autobuzul în care erau copiii s-a ciocnit frontal cu un alt autocar. Pe numele celor doi şoferi au fost deschise dosare penale. Copiii au vârstele cuprinse între 9 şi 17 ani. Elevii se întorceau acasă, după ce au participat la un concurs, pe care îl câştigaseră. Printre victime este şi conducătorul artistic al ansamblului de copii.

"Cinci persoane sunt internate la reanimare. Patru dintre ei sunt în stare foarte gravă şi sunt supuşi tratamentelor de urgenţă necesare. Starea altor 14 persoane este de gravitate medie", a declarat medicul Vladimiri Rogov.

Elevii se întorceau acasă, după ce au participat la un concurs, pe care îl câştigaseră.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu