Australienii dăuiesc CIOCOLATĂ de Ziua Îndrăgostiților. Angajații unei fabrici de ciocolată, NEVOIȚI să lucreze PESTE program

Dragostea trece prin stomac. Australienii nu aruncă bani pe cadouri scumpe de Ziua Îndrăgostiţilor, dar preferă, mai degrabă, să-şi surprindă partenerul cu o ciocolată delicioasă, confecţionată artizanal şi decorată cât mai inspirat.

Astfel, din cauza cererilor numeroase, angajaţii unei fabrici de ciocolată din Adelaine, Australia sunt nevoiţi să muncească peste program de dragul cuplurilor care-şi trăiesc dragostea. 

Ciocolatierii parcurg la fabrică toate procesele de producţie - de la prăjirea boabelor de cafea, până la ambalarea deserturilor spectaculoase. Zilnic sunt pregătite în jur de 20 de loturi de ciocolată de diferite feluri. Angajaţii nu se plâng de faptul că munesc în exces, având în vedere că şefii le permit să mănânce dulciuri atât cât le pofteşte sufletul.

"Trufele sunt pregătite manual şi glazurate cu ciocolată. Tot noi avem grijă să le decorăm. Executăm o mulţime de detalii mici", a spus Sylviana Augostino, ciocolatieră.

Managerii fabricii susţin că de Ziua Îndrăgostiţilor ciocolata are un gust mai intens pentru cei care iubesc şi împărtăşesc dragostea. Cele mai apreciate sunt ciocolata cu mentă, din boabe de cafea, dar şi cea clasică - cu lapte. Preţurile pornesc de la un dolar australian per bucată până la 150 de dolari australieni pentru un cadou elaborat.

"De Ziua Îndrăgostiţilor, ciocolatele în formă de inimă sunt cele mai populare. Oamenii inundată magazinele pentru a cumpăra ciocolatele favorite, astfel încât să-şi poată surprinde persoana iubită", a spus Fiona Krawczyk, marketing manager de ciocolată.

Fabrica de ciocolată din Adelaide, Australia a fost fondată în urmă cu un secol şi produce peste 250 de feluri de ciocolată. Înainte de sărbătorile importante ale anului, cum ar fi Crăciunul, Ziua Îndrăgostiţilor şi Paştele produc loturi speciale de dulciuri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu