AUR pentru dansatorii moldoveni. Lupta aprigă s-a dat între 150 de cupluri

Embed:

Moldovenii au demonstrat din nou că sunt printre primii la dans. Echipele care au reprezentat țara noastră la competiția internațională ''Chișinău Open 2015" au obținut două medalii de aur. Concursul la care au participat 150 de cupluri de dansatori din 41 de țări s-a desfășurat în acest weekend, la Palatul Republicii din Capitală. 

Deși lupta a fost acerbă, sportivii moldoveni au reușit să obțină două medalii de aur și una de bronz.

"Suntem foarte bucuroși că am luat locul întâi. Ne-am pus ca scop să avem aşa un rezultat. Sunt foarte bucuros. Am luat de multe ori locul întâi și aici și în alte țări", a explicat câștigătoare locul I, categoria juniori I, Bianca Rotaru.

"Ne simțim foarte bine. Suntem perechea a treia în lume, deci este o însemnătate foarte mare pentru noi", a precizat câștigător locul I, categoria juniori I, Dragoş Cimbir.

Organizatoarea competiției, Svetlana Gozun, spune că juriul nu a dat aprecieri tocmai corecte. "Noi am făcut tot ce ne-a stat în puteri. Sportivii noștri au dansat excepțional. Mă așteptam la un rezultat mai bun. În ultima parte a finalei situația a fost neplăcută. Unul dintre membrii juriului a încercat să-și impună opinia, fără a avea acest drept. Copiii nu au însă nicio vină, au dansat minunat".

Câștigători la categoria adulți a fost desemnat cuplul Anna Matus și Gabriele Goffredo, care dansează împreună de cinci ani.

Dansatorii străini s-au arătat mulțumiți de modul în care a fost organizat evenimentul.

Pentru a admira talentul dansatorilor, spectatorii au achitat între 15 și 60 de euro pentru un bilet. Competiția a fost organizată de Federația Dansului Sportiv din Moldova și Clubul Sportiv de Dans "Codreanca".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu