Audiențe record pentru PRIME TV. Emisiunea ROATA NOROCULUI cea mai iubită de moldoveni

Producțiile realizate de echipa postului nostru de televiziune continuă să cucerească inimile moldovenilor. Fiecare ediție a emisiunilor noastre adună mii de spectatori în fața micilor ecrane, fapt demonstrat de cifrele audienţelor. Echipa PRIME încearcă să aducă în casele telespectatorilor emisuni de divertisment, care testează nu doar cunoștințele, dar și norocul participanților.

Una din cele mai îndrăgite producţii este show-ul "Roata Norocului", dar și emisiuni care pun în prin plan subiecte de actualitate ce țin de sănătate, cum este emisiunea "Doctorii"

Noul sezon al show-ului "Roata Norocului" vine în casele telespectatorilor PRIME din data de 20 martie. De atunci, în fiecare zi de vineri, începând cu ora 19:00, fiecare ediție a emisiunii adună în fața televizoarelor peste 230 de mii de telespectatori fideli.

"- Roata Norocului se învârte la Prime.
- Cu Dumnezeu înainte. în nou sezon. Doamna Ala Pugaciova. "

Emisiunea este difuzată în reluare în fiecare duminică de la ora 20:00. Potrivit datelor statistice, primul sezon al emisiunii a intrat în top zece producții create în Republica Moldova. Atunci, audiențele au arătat o cotă de peste 44 la sută, adică peste un milion trei sute de mii de oameni au urmărit show-ul "Roata Norocului".

"- Mai multe premii, incredibil, un automobil. mai mulți norocoși."

Pe locul doi în topul preferințelor telespectatorilor postului nostru de televiziune este emisiunea care aduce în prim plan cei mai buni medici din țară, dar și cele mai actuale subiecte din domeniul sănătății. Fiecare ediție a celui de-al doilea sezon al producției "Doctorii" adună în fața televizoarelor peste 80 de mii de telespectatori.

"- În copilărie mama îți făcea așa tip de inhalație?
- Da, am făcut.
- De cinci ori mai multe inovații în medicină.
- Combinația dintre medicină și tehnologiile noi are un viitor. "

Primul sezon al emisiunii a adunat audiențe impresionante, aproape un un milion 800 de mii de telespectatori. Acest lucru i-a motivat pe realizatorii emsiunii să vină zilnic în casele oamenilor.

Astfel, din noul sezon, emisiunea "Doctorii" poate fi urmărită de luni până vineri începând cu ora 15:00 doar la PRIME.

loading...

Lasă un comentariu