Audi RS3 Sportback primește un kit de performanță semnat de ABT

Casa ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță și un kit de caroserie pentru Audi RS3 Sportback. În varianta de bază, motorul de 2.5 litri pregătit de constructorul german dezvoltă 400 de cai putere la 5.850 rpm și 480 Nm începând cu 1.700 rpm, scrie automarket.ro.

Pachetul de performanță dezvoltat de tunerul german a fost botezat ABT Power R și include sistemul ABT Engine Control (AEC), un intercooler și un sistem de evacuare îmbunătățit. În urma acestor modificări, motorul disponibil pe Audi RS3 Sportback produce 500 de cai putere și 580 Nm.

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3.7 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 300 km/h. Oficialii ABT spun că unitatea AEC poate fi comandată separat, iar în acest caz, motorul oferă 460 CP. Opțional, tunerul german oferă un pachet special de suspensii semnat de KW și un sistem de frânare îmbunătățit.

La nivel estetic, casa de tuning ABT a pregătit un spoiler frontal revizuit, un eleron discret și un difuzor spate care integrează cele patru terminații ale sistemului de evacuare. Diametrul acestora din urmă este de 102 mm.

Tot la exterior, ABT oferă jante cu design special care au diametrul de 19 sau 20 de inch. Interiorul a primit o serie de accesorii din fibră de carbon.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu