Audi Q5 facelift - primele imagini ale noului crossover german

După mai multe imagini spion vin şi primele imagini ale noului Audi Q5 facelift. Deşi nu sunt oficiale, fotografiile trădează modificările discrete suferite de crossover-ul german în partea frontală, scrie automarket.ro.

Nu s-au schimbat foarte multe, însă imaginea generală este dominată acum de o grilă nouă, în şase colţuri, cu linii cromate, de un set de blocuri optice revizuite uşor, cu noi baghete de tip LED, şi, nu în ultimul rând, de alte proiectoare, înglobate într-un spoiler revizuit.

Şi în partea posterioară au fost operate câteva schimbări. Ele vizează spoilerul şi stopurile cu lumini LED. La interior nu e loc pentru prea multe comentarii. Nivelul de echipare creşte, se îmbunătăţesc materialele, iar volanul vine cu o rearanjare a funcţiilor.

Deşi nu este încă oficial, Audi Q5 facelift va adopta şi un şasiu uşor recalibrat, cu o suspensie aproape nouă. Din lista de motorizări va face parte şi o versiune nouă a motorului pe benzină de 3.0 litri TFSI.

Audi va comunica în scurt timp toate informaţiile privind faceliftul operat pe Q5, model pe care şi-a propus să-l aducă pe piaţă la jumătatea acestui an.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu