Audi oferă internet cu viteză 4G pentru noul A3 sedan

Audi a anunţat că noul A3 sedan va beneficia şi de internet. Însă nu orice fel de internet, germanii plănuind să ofere viteză 4G pentru modelul german aşteptat în primăvară, scrie automarket.ro.

Sedanul din Ingolstadt se va bucura astfel de o conexiune la internet de mare viteză, disponibilă până acum doar dincolo de Ocean, pe modelele de vârf. Potrivit celor de la Audi, instalarea tehnologiei 4G va oferi celui de la volan şi pasagerilor săi un internet de şapte ori mai rapid decât actualele conexiuni, facilitând astfel accesul la o arie mai largă de date.

Printre principalii beneficiari ai vitezei de internet se vor număra sistemul de navigaţie, aplicaţiile Google Earth sau Google Street View, instalate pe sistemele multimedia Audi MMI. Asta înseamnă că hărţile şi alte aplicaţii se vor încărca mai repede, iar indicaţiile se vor îmbunătăţi. De asemenea, Audi MMi va putea oferi clienţilor imagini de la destinaţie, conexiune cu terminale mobile de tip smartphone şi servicii de radio online.

Hot-spot-ul instalat pe noul A3 sedan va putea menţine conectate până la opt aparate în acelaşi timp, oferind o viteză suficientă pentru navigare pe internet. Noua conexiune 4G va fi preluată şi de alte modele Audi în viitorul apropiat.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu