Audi A3 a primit primul său kit de tuning de la ABT

Deşi a fost prezentat în premieră mondială abia acum o săptămână, noul Audi A3 se bucură deja de primul său kit de tuning. Responsabili pentru pachetul de modificări sunt cei de la ABT, tunerii de casă ai constructorului din Ingolstadt, care au publicat astăzi primele imagini ale hatchback-ului în viziune proprie, scrie automarket.ro.

ABT subliniază că pachetul va fi unul extrem de generos, cu multe accesorii, şi va putea fi comandat începând cu jumătatea acestui an. Botezat AS3, kitul include modificări importante pentru două din versiunile diesel şi benzină.

Mai exact, unitatea 2.0 TDI de 170 de cai va fi capabilă să ofere 200 de cai putere, în vreme ce benzinarul 2.0 TFSI de 200 de cai va ajunge să livreze 250 de cai putere. Pachetul de performanţă va fi completat de o suspensie sport, de o evacuare cu patru terminaţii şi de un sistem de frânare cu discuri de 345 mm.

Toate retuşurile mecanice vor fi însoţite şi de un pachet estetic, ce include un spoiler frontal, o nouă grilă, praguri laterale, un eleron pentru acoperiş, un deflector posterior şi un set de jante din aliaj, cu dimensiuni de 18 sau 19 inch.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu