Audi a prezentat noul facelift pentru RS7 Sportback (FOTO)

A trecut un an şi jumătate de la premiera mondială a noului Audi RS 7 Sportback. Inginerii din Ingolstadt au hotărât că a venit timpul pentru un facelift al modelului, scrie autostrada.md.

"Audi RS 7 Sportback întărește reputația modelelor RS ca atleţi de top ai brandului nostru", a declarat membrul Consiliului de Management pentru Dezvoltare Tehnică al AUDI AG, Ulrich Hackenberg.

Chiar de la prima vedere, Audi RS 7 Sportback îşi dezvăluie caracterul dinamic. Noile detalii ale aspectului includ grila Singleframe cu fagure negru, tipic modelelor RS, cu colțuri mai clare și mai distincte. Clienţii vor putea opta pentru o grilă din aluminiu mat, negru lucios sau carbon, ceea ce face aspectul RS 7 Sportback mai exclusivist.

Blocurile optice vin cu tehnologie LED în echipare standard. La cerere, Audi poate oferi viitorilor proprietari faruri de tip Matrix, la fel cum sunt instalate pe Audi A8, fiind disponibile exclusiv pe RS 7 Sportback cu ornamente mai întunecate. Această ofertă includ şi semnalizatoarele dinamice. Partea din spate nu a suferit modificări majore, ci doar câteva corecţii la aspectul blocurilor optice. Pentru caroserie, compania din Ingolstadt oferă o paletă de patru culori.

Interiorul a suferit o serie de modificări minore şi un sistem multimedia actualizat. Partea bună pentru cei pasionaţi de tehnologii este că procesorul grafic al interfaţei media este produs de Nvidia, un partener al celor de la Audi.

Unitatea de 4.0 litri TFSI are aceleaşi caracteristici ca şi pe modelul pre facelift, 560 de cai putere şi un cuplu maxim de 700 Nm. Acesta permite accelerarea coupe-ul de la 0-100km/h în doar 3.9 secunde, viteza maximă fiind de 305 km/h! De asemenea, Audi a ţinut cont de consumul de combustibil, iar astfel atunci când motorul nu este solicitat, patru cilindri din cei opt sunt opriţi. Împreună cu o transmisie tiptronic în opt viteze, noul RS7 Sportback reuşeşte să consume în regim econom doar 9.8 litri la suta de kilometri.

Sportcarul mai este echipat standard cu jante din aliaj de 20 inch! Opţional pot fi instalate şi de 21 de inch, în trei nuanţe diferite!

Audi RS 7 Sportback va fi disponibil din toamna anului 2014 cu un preţ de start de doar 113 300 euro!

Pentru mai multe poze cu noul facelift al modelului, aceesaţi autostrada.md.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu