AUBAMEYANG, OFICIAL LA ARSENAL. Gabonezul a semnat un contract valabil pe patru ani

Nebunia pe piaţa transferurilor continuă! Arsenal Londra l-a  achiziţionat pe atacantul Pierre-Emerick Aubameyang. "Tunarii" au efectuat cel mai scump transfer din istoria clubului, achitând Borussiei Dortmund aproape 64 milioane de euro în schimbul serviciilor fotbalistului gabonez.

Aubameyang a semnat un contract valabil până în 2021 şi va avea la Arsenal un salariu anual de 10 milioane de euro. Atacantul a fost prezentat oficial şi urmează să debuteze pe Emirates Stadium la 3 februarie, în meciul ”tunarilor” cu Everton.

În 144 de meciuri jucate pentru Borussia Dortmund în Bundesliga, noul jucător al echipei antrenate de Arsene Wenger a marcat 98 de goluri. În sezonul trecut, el a câștigat titlul de cel mai bun golgheter al Bundesligii cu 31 de goluri.

Aubameyang a devenit celebru prin metodele inedite a celebra golurile marcate. Pe lângă acrobaţiile aeriene, după unele goluri gabonezul îşi mai punea pe cap diferite măşti.

Borussia Dortmund i-a găsit rapid înlocuitor lui Aubameyang. Clubul german l-a împrumutat de la Chelsea Londra pe atacantul belgian Michy Batshuayi.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu