Au văzut zgârieturi pe faţa micuţului lor şi au instalat o cameră video. Descoperirile i-au făcut să FUGĂ DIN CASĂ (VIDEO)

Părinții unui bebeluș au instalat o cameră de supraveghere în camera copilului lor, după ce au descoperit zgârieturi mari pe fața acestuia. Când au văzut ce se întâmpla, au fost șocați și au simțit nevoia să fugă din casă.

Cei doi tineri părinți, Heather Brough, în vârstă de 25 de ani, și logodnicul ei, Josh Higgins, în vârstă de 30 de ani, locuiesc alături de bebelușul lor într-o casă de oaspeți, în statul american Michigan. Această casă este deținută de mama bărbatului și ar avea un trecut macabru.

Tinerii au observat zgârieturi pe fața bebelușului lor și au exclus ipoteza ca micuțul să se fi rănit singur, deoarece dimensiunea urmelor era prea mare. Astfel, ei au instalat o cameră de supraveghere în camera copilului, ca să afle ce se petrece.

În toiul nopții, spun cei doi, o „siluetă” a trecut pe lângă pătuțul bebelușului, trezindu-l pe cel mic. Ei cred că este vorba despre o fantomă.

„Nu știu ce intenții are această fantomă, dar deja a început să ne facă rău fizic. Asta ne-a făcut să vrem să fugim cât mai repede. Vrem să ne mutăm cât mai curând. Ne-am speriat cât am văzut acele zgârieturi adânci pe fața bebelușului nostru. Nu existau explicații despre cum s-ar fi ales cu acestea.

Mama bebelușului, Heather Brough, susține că fantoma își face simțită prezența în casa lor de ceva vreme.

„Au fost momente când, în timpul nopții, ne-am trezit deoarece auzeam o voce de bărbat care mormăia furios. Când sunt în duș aud un sunet de parcă ar alerga cineva pe scări, iar într-o dimineață am simțit că mă sugrumă cineva”, a povestit femeia.

Casa ar avea un trecut macabre. Fosta proprietară a murit după ce a căzut pe scări, iar trupul ei neînsuflețit a fost găsit pe podea după mult timp.  

De asemenea, casa a fost construită pentru fratele proprietarei, care suferea de schizofrenie. Și acesta a decedat.  
Pe aceeaşi temă