AU VANDALIZAT ieslea Naşterii Domnului de la Donduşeni: Nu sunt oameni, ci dobitoace (FOTO)

Nu le pasă că alţii muncesc pentru a avea un oraş frumos. Persoane necunoscute au vandalizat ieslea Naşterii Domnului din centrul oraşului Donduşeni, care a fost amenjată cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Cine sunt rău-făcătorii nu se cunoaşte deocamdată, însă localnicii sunt revoltaţi de cele întâmplate şi menţionează că astfel de persoană merită să fie pedepsite.

Mai multe poze de la faţa locului au fost postate pe o reţea de socializare, iar internauţii au criticat dur acţiunile ilegale ale vandalilor:

"Aceştia nu sunt oameni, ci dobitoace".

"Realitatea în care trăim, un mediu de analfabeți, lipsiți total de cultură și educație. Sunt sigură cei care au făcut sunt niște proşti care se lasă manipulați de alții și mai proști. Treziți-vă, oameni proști, aveți puțină demnitate în voi, nu fiți o turmă manipulată care n-are nici simț și nici gândire. Rușine că vă bateți joc de straduința cuiva și distrugeți ceea ce nu vă aparține".

"Foarte dureros! În toată lumea sunt instalate aceste simboluri ale Naşterii Domnului şi durează pe perioada sărbatorilor. La noi a rezistat doar o clip".

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu