Au ucis un consătean după o beţie cruntă. Ce riscă trei bărbaţi din Cantemir

Trei bărbați cu vârstele cuprinse între 21 și 41 de ani, domiciliați în satul Toceni, raionul Cantemir, sunt suspectați că au omorât un bărbat de 35 de ani, domiciliat în aceeași localitate.

Conform informațiilor deținute de poliţie, cadavrul victimei a fost găsit în râpa din preajma podului situat  în apropiera satului Toceni.

Potrivit expertizei medico-legale, moartea bărbatului a survenit în urma  mai multor lovituri aplicate pe întreg corpul.

Poliţia a stabilit că victima se afla în vizită la unul din suspecți. Bărbații au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat, între ei s-a iscat un conflict, în urma căruia bănuiții i-au aplicat victimei multiple lovituri pe diferite părți ale corpului, lăsându-l să zacă la podea.

Ulterior, după ce au constatat decesul, suspecții au ascuns cadavrul într-un șopron din curtea casei, apoi l-au aruncat într-o râpă care se află sub un pod situat în apropiere de sat.

În urma percheziților la domiciliul acestora, au fost depistate și ridicate obiectele ce-au fost folosite la comiterea crimei.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale. Dacă li se va demosntra vina, bănuiţii riscă până la 15 ani, informează Inpectoratul General al Poliţiei.

Actualmente, doi dintre făptuitori sunt reținuți de poliție, iar în privința celui de-al treilea bănuit organele de ordine întreprind toate măsurile pentru a stabili locul aflării lui și a-l reține.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu