Au trăit şocul vieţii: Două femei s-au dus cu sicriul la spital să-şi ia mama moartă acasă, dar au găsit-o vie în salon

Două femei din Vâlcea au avut parte de un șoc, după ce asistentele spitalului unde era internată mama lor, le-ar fi spus că aceasta a murit, dar când au mers la spital, au găsit-o vie. 

Acestea spun că duminică, 13 ianuarie, au vizitat-o și că se simțea mai bine, dar că, duminică seara, o salariată a spitalului le-a anunțat prin telefon mama lor s-a stins din viață.

"Am fost sunați duminică seara de o angajată a spitalului care ne-a anunțat că mama a murit la ora 20:15. Ne-a mai spus că putem să ajungem a doua zi la 8.00 sa o luăm de la morgă. Luni (n.r. 14 ianuarie) ne-am prezentat la morgă. De acolo, ne-au spus să mergem în spital să luăm documentele. Medicul care o îngrijea pe mama a rămas uimit. I-a dus în salon pe soțul, cumnatul și pe nepotul meu, care au văzut-o pe mama vie, îi dădea o asistentă să mănânce cu lingurița. În final, ni s-a spus că decedase altcineva cu același nume, din Drăgășani, și că probabil s-au încurcat fișele", spune Felicia, fiica Mariei Breazu, potrivit libertatea.ro.

Directorul spitalului din Vâlcea spune este vorba despre o neînțelegere și că, probabil, celor două femei li s-a spus că mama lor este intubată, nicidecum că a murit.

"Imposibil, probabil li s-a spus că a fost intubată, nu că a murit. Am verificat, nu a decedat nimeni din Drăgășani cu nume identic, cred că a fost o neînțelegere a situației",  a spus Medicul Dan Ponoran, directorul SJU Vâlcea. De cealaltă parre, fiica Mariei Breazu susține că doctoral Ponoran este dezinformat.

"Exclus să fi înțeles greșit, ni s-a spus clar că mama a murit și să o ridicăm de la morgă. Este de necrezut ce am pățit, îmi pare rău că nu ne-am gândit să chemăm presa, să ne filmeze și să ne fotografiez cu sicriul în mașină. Nu mai pun la socoteală stress-ul nostru", susţine aceasta. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu