Au suportat CHINURI GROAZNICE. S-a întâmplat cu o femeie şi fiica sa din Râbniţa (VIDEO)

Embed:

Scene desprinse dintr-un film de groază în oraşul Râbniţa. Un tânăr a pătruns, zilele trecute, într-o casă în care se aflau o femeie şi fiica ei. Victimele au fost supuse la chinuri oribile, pentru 400 de ruble transnistrene, echivalentul a 700 de lei. După ce le-a înjunghiat şi le-a legat, răufăcătorul a dat foc locuinţei.

Potrivit oamenilor legii din regiune, tânărul a intrat în locuinţă în zorii zilei. Individul a înjunghiat victimele de mai multe ori şi a furat 400 de ruble transnistrene, echivalentul a 700 de lei. Pentru a ascunde urmele crimei, acesta le-a legat şi a incendiat casa.

"Au fost incendiate casa şi o anexă a acesteia. Pentru stingerea flăcărilor s-au folosit două furtunuri", a explicat un pompier.

Victimele au reuşit să scape din locuinţa în flăcări ca prin minune. Ele au fost transportate la Spitalul Raional din Râbniţa.

"Mama şi fiica au fost internate în Secţia Traumatologie. În prezent, ele primesc tratament, iar starea lor este stabilă", a spus şeful secţiei Traumatologie al Spitalului Raional din Râbniţa, Vasilii Gumenîi.

La doar patru ore de la producerea crimei, poliţia a reţinut suspectul, în vârstă de 20 de ani.

"Suspectul a fost reţinut. A fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor", a declarat şeful Miliţiei Criminale din Râbniţa, Alexei Smirnov.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că suspectul se afla în stare de ebrietate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu