Au snopit în bătăi un curier de pizza. Acum se gândesc, în izolator, de ce au făcut-o (VIDEO)

I-au făcut o farsă unui curier de pizza, dar nu a fost deloc una amuzantă, ba chiar din contră, a fost una dureroasă la propriu pentru acel care a livrat comanda la adresa indicată. În scara unui bloci din sectorul Buiucani al Capitalei, acesta a fost întâmpinat de pretinșii clienți, care în loc să achite comanda, i-au aplicat câteva lovituri zdravene.

Înainte să nimerească în capcana farsorilor, curierul a vorbit la telefon cu unul dintre ei, care i-a dat indicații cum să ajungă la destinaţie. Nici să-i treacă prin gând că atunci când va deschide ușa de la scara blocului, în loc de clienţi va da peste doi indivizi care intenționau să-l jefuiască.

Suspecții și-au snopit victima în bătaie, până i-a dat sângele. Nu s-au oprit însă aici. L-au mai și electrocutat pe bietul om, crezând că după un şoc atât de puternic acesta nu va mai avea chef să le dea de urmă.

Planul lor a dat greş. Bărbatul a apelat totuşi la oamenii legii, în speranța că va fi ajutat să dea de cei care şi-au bătut joc de el şi de munca lui, dar și pentru a recupera banii datoraţi, care de fapt nici nu-i aparțin.

Cum s-a terminat întreaga poveste urmpriţi materialul realizat de Unitatea de Gardă, la Canal 3.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu