Au schimbat mingea de fotbal pe șorțul de bucătărie. Cum se descurcă și ce bucate pot prepara fotbaliștii moldoveni

Embed:
Au schimbat pentru o zi mingea de fotbal pe șorțulețul de bucătărie. Fotbaliștii moldoveni ce evoluează în campionatul Greciei - David Andronic și Andrei Ciofu - și-au perfecționat măiestria de bucătar.

Cei doi au fost provocați de Valter Casella, bucătarul șef italian al unui restaurant din Chișinău, să gătească celebra Pasta alla Carbonara într-un mod tradițional.

"- Pentru a găti Pasta Carbonara vom avea nevoie de următoarele ingrediente: spaghetti, guanciale, ouă și brânză italiană pecorino. Atât. Acestea sunt toate produsele.

- Andrei, poți să aduci spaghetti aici. Trebuie să le pui pe toate în oală. Toate absolut."

Andronic și Ciofu au făcut echipă bună împreună, reușind să-l impresioneze pe iscusitul bucătar italian, originar din Brescia, provincia Lombardia.

" - Să nu vă fie jale de cașcaval. Cu cât mai mult, cu atât mai bine! Să țineți minte că se pune mult piper în pasta aceasta.
- Da? O să știm."

"- Este greu să gătești Carbonara?
- Sincer, credeam că e un pic mai complicat, dar, sub instruirea unui maestru, devine ușor și simplu. Eu cred că aș putea și eu, în viitor, să fac ceva asemănător", a declarat Andrei Ciofu, mijlocaș Sparta FC.

"Este o experiență de neuitat. Sunt foarte fericit și cred că eu și Andrei, când o să ne întoarcem la cluburile noastre și va trebui să gătim ceva, noi vom prepara Carbonara", a zis David Andronic, mijlocaș.

"S-au descurcat foarte bine la bucătărie, bănuiesc că sunt la fel de buni și pe terenul de fotbal", a spus Valter Casella, bucătar-șef.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu