"Au salvat zeci de vieți omenești, uneori cu prețul propriilor vieți". MESAJUL EMOŢIONANT al şefului adjunct al IGP

De Ziua Salvatorului, șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, a venit cu un mesaj de felicitare pentru angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. 

"Pompierii și salvatorii sunt cei care au salvat zeci de vieți omenești și nu au stat nici o clipă pe gânduri atunci când a fost nevoie să intervină pentru a-i ajuta pe cei aflați în dificultate. De-a lungul anilor, ați reuşit să vă bucurați de respectul oamenilor, uneori din păcate cu prețul propriilor vieți, să gestionați situațiile de criză în cel mai profesionist mod și să consolidați buna cooperare cu insituțiile de aplicare a legii, atât la nivel național, cât și internațional", a menţionat Gheorghe Cavcaliuc.

Totodată, șeful adjunct al IGP le-a dorit salvatorilor şi pompierilor ca munca de zi cu zi să le aducă mult succes: "Vă doresc ca sacrificiul de care dați dovadă în munca de zi cu zi să vă fie încununat de succes, performanțe profesionale, susținerea colegilor, suportul managementului și recunoștința comunității".

Pe aceeaşi temă