Au reutilat maşinile pentru ilegalităţi. Ce au găsit poliţiştii de frontieră la controlul de rutină în preajma oraşului Ungheni

Doi şoferi au rămas fără bunurile pentru care şi-au reutilat maşinile, pentru că nu au putut prezenta echipei mobile a poliţiştilor de frontieră actele de provenienţă a mărfurilor. Aflaţi într-o misiune de patrulare, echipa mobilă a Direcţiei regionale Vest a depistat în trafic doi şoferi care transportau ilegal ţigarete şi motorină. 

Primul şofer a fost oprit pentru un control de rutină pe traseul Ungheni-Sculeni. Bărbatul, locuitor al oraşului Ugheni conducea un Opel Combo. În urma verificărilor desfăşurate de poliţişti au fost găsite butelii pline cu lichid incolor, care mirosea a alcool şi cutii cu ţigări. Şoferul nu a putut prezenta acte de provenienţă pentru cele 110 litri de alcool şi peste 10 200 de ţigarete. 

În aceiaşi zi, echipa mobilă a reţinut la intrarea oraşului Ungheni, un microbuz, care în compartimentul marfar al maşinii avea montat, artizanal, un rezervor. Din cercetările preliminare, poliţiştii au declarat că rezervorul disimulat conţinea 1 600 de litri de motorină. Şoferul în vârstă de 34 de ani s-a eschivat de la declaraţii. 

Ambii şoferi au fost fără marfă, acestea fiind confiscate de patrula de frontieră. Ofițerii de investigații ai Poliției de Frontieră continuă cercetările pentru identificarea persoanelor care se fac vinovate în activitatea ilegală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu