Au recunoscut că AU LUAT MITĂ. Fostul viceministru de Interne, Veaceslav Ceban şi finul său, Stanislav Caraman îşi aşteaptă sentinţa

Embed:

Fostul viceministru de Interne, Veaceslav Ceban, împreună cu finul său, Stanislav Caraman şi-au recunoscut vina. Astăzi, a avut loc prima şedinţă de judecată în acest caz, iar în data de 30 august ei îşi vor afla sentinţa.

Acuzarea a cerut o pedeapsă cu amendă în valoare de 150 de mii de lei pentru Veaceslav Ceban, iar pentru finul său - amendă de până la 225 de mii de lei. Totodată, procurorii cer ca cele 12 mii de euro depistate asupra lui Caraman să fie confiscate.

Veceaslav Ceban şi Stanislav Caraman au fost reţinuţi în data de 25 iunie, fiind învinuiţi de corupţie. Potrivit anchetei, Caraman, fiind angajat al serviciului Vamal, ar fi extorcat de la o persoană 60 de mii de euro sub pretextul că ar avea influență, prin intermediul lui Ceban, asupra unor procurori.

Persoana de la care urma să primească banii era învinuită de fabricarea și punerea în circulație a unor carduri bancare. Bănuiţii au reuşit să primească 12 mii de euro, iar cea de-a doua tranşă, în valoare de 30 de mii de euro, a fost transmisă sub controlul CNA. 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu