Au rămas clipe numărate până la meciul anului. Astăzi va juca Moldova-Franța

Au rămas clipe numărate până la meciul anului care se va desfăşura la Chişinău. Astăzi va juca echipa Naţională a Moldovei cu Campioana Mondială, Franța.

Meciul dintre echipele naționale ale Republicii Moldova și Franței din preliminariile Campionatului European din 2020 se va disputa pe stadionul Zimbru.

Selecționata de fotbal a Franței a ajuns ieri la Chișinău și a fost întâmpinată cu mare fast. Despre asta a scris şi presa internaţională.

Confruntarea fotbalistică dintre Republica Moldova și Franța a început încă de aseară. Suporterii celor două echipe naționale au disputat o partidă amicală la complexul sportiv "Zimbru". 

Chiar dacă sunt mari favoriţi, francezii abordează cu maximă seriozitate partida cu echipa naţională a Republicii Moldova în preliminariile Campionatului European de fotbal din 2020. Campionii mondiali en-titre nu subestimează echipa gazdă și susţin că vor depune efortul maxim pentru a câştiga partida din această seară de la Chişinău. Atât selecţionerul Didier Deschamps, cât şi fotbaliştii francezi afirmă că sunt concentraţi la maximum şi țintesc doar victoria în prima partidă a ciclului preliminar.

Diseară, suporterii francezi se vor reuni într-o berărie care se află lângă stadionul "Zimbru", unde se vor distra atât până la meci, cât și după încheierea lui.

Partida va începe la ora 21:45 și va fi transmisă în direct de PRIME.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu