Au pus stăpânire pe drumul public. Mai mulţi locuitori de pe o stradă din Capitală au blocat carosabilul pentru a-şi parca maşinile

Embed:

Mai mulţi locuitori de pe strada Suceava din sectorul Buiucani ai Capitalei au blocat aproape jumătate de carosabil pentru a putea parca pe o parte din drumul public. Ei au instalat mai multe bariere, astfel ca nimeni să nu parcheze în locul lor. Astfel de acţiuni sunt ilegale, deoarece carosabilul nu poate fi îngrădit, spune Primăria.

Barierele pentru parcare au apărut peste noapte în faţa acestui bloc. Oamenii din zonă se arată indignaţi de acţiunea celor care pun stăpânire pe drumul public:

"Nu avem unde pune maşina, că ei şi-au blocat locurile lor".

"Încurcă la traficul maşinilor, traficul rutier".

 Unii locatari ai acestui bloc spun că nu ştiu cine a blocat drumul: 

"Eu nu ştiu, nu nu cunosc.
- Da când au fost instalate?
- Eu ieri am venit".

Locurile de parcare au fost rezervate de câţiva vecini care obişnuiesc să parcheze în faţa blocului: "Vecinul de la primul etaj şi încă cineva din casă. Şi-au rezervat parcarea".

În mai puţin de o oră, echipa de filmare a revenit la aceeaşi adresă împreună cu vicepretorul sectorului Buiucani, Vadim Brânzaniuc. Drumul era deja curăţat de bucăţile de metal, care au fost depozitate într-o anexă. Nu am reuşit să obţinem însă o explicaţie, pentru că nimeni nu a deschis.

"Este o ilegalitate pe care o fac locatarii şi pe care de fiecare dată am curmat-o. Numai în ultimele două luni de zile avem peste 10 adrese unde am scos aceste bariere", a declarat vicepretorul sectorului Buiucani.

Cei care instalează ilegal bariere pentru parcare riscă amenzi de până la 1.500 de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu