AU PROFITAT DE OCAZIE: Nolito a semnat un contract pe doi ani cu Celta Vigo

Gest incredibil al clubului de fotbal Celta Vigo. Gruparea din provincia spaniolă Galicia a primit permisiunea ligii profesioniste din Spania să facă un transfer de urgență în afara perioadei de mercato, după ce portarul secund Sergio Alvarez s-a accidentat.

Surprinzător, Celta Vigo a profitat de ocazie și s-a întărit cu un mijlocaș de bandă, Nolito, pe care l-a adus gratis de la FC Sevilla. Fotbalistul spaniol a semnat un contract pe doi ani cu clubul din Galicia și va putea juca în meciurile rămase din sezonul actual.
Nolito a mai evoluat la Celta între 2013 și 2016. În acea perioadă, el a jucat 103 meciuri și a marcat 39 de goluri în tricoul clubului galisian.

Nolito este discipolul lui FC Barcelona, însă a jucat doar 5 meciuri la prima echipă a clubului catalan. În cariera sa, mijlocașul-stânga a mai evoluat la Benfica Lisabona, FC Granada și Manchester City.

Presa internațională anunță că FIFA a cerut încă în februarie conducerii din La Liga să anuleze regula care permite cluburilor să facă transferuri de urgență, în cazul accidentării unui jucător.

Lasă un comentariu