Au pornit la drum pe biciclete. Mai mulţi Moşi Crăciun au adus zâmbete în familiile nevoiaşe din ţară

Embed:

La unii copii, Moş Crăciun a ajuns astăzi pe două roţi. Deja al cincilea an consecutiv, Clubul cicliștilor amatori din Republica Moldova aduce zâmbete şi atmosferă de sărbătoare familiilor nevoiaşe din ţară, în cadrul campaniei "Moș Crăciun pe Bicicletă". Primii care s-au bucurat de darurile cicliștilor a fost o familie cu patru copii din Capitală. 

În pofida vremii reci, sportivii şi-au scos bicicletele şi au îmbrăcat costumul lui Moş Crăciun:

"- Cum v-aţi echipat astăzi? - Ca un Moş Crăciun. - Şi de desubt aveţi haine mai călduroase? - Da, mai călduroase, de aceea că îi frig afară, de ar fi vara m-aş îmbrăca doar în costum".

"Cum v-aţi echipat? Nu o să vă fie frig? - Corespunzător pentru sezon. - De exemplu? - Vestă termo, mănuşi groase."

În acest an, Clubul cicliștilor amatori din Republica Moldova şi-a propus să ajute copiii din 18 familii nevoiaşe. Pentru ei au pregătit produse alimentare, lemne, haine, jucării şi dulciuri.

"Anul acesta mizăm să ajungem mai mult în afara Chişinăului. Cea mai îndepărtată localitate este Sângerei, anul aceste, este o solicitare la Bălţi. Vom merge până la Sângerei cu bicicleta, nu este aşa departe, timpul ţine cu noi", a spus președintele Clubului Cicliştilor Amatori din Moldova, Vasile Fotescu.

Primii la care au mers bicicliștii a fost o familie cu patru copii din sectorul Ciocana al Capitalei.

Participanţii la acțiune au recunoscut că drumul până la destinaţie nu a fost uşor: "Un drum anevoios, ne-am încălzit mult, suntem cu multă bucurie şi vrem să o împărtăşim cu cei dragi."

Mare a fost bucuria copiilor să vadă în casa lor atâţia Moşi Crăciun.

Campania "Moș Crăciun pe Bicicletă" se va încheia ]n data de 25 ianuarie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu