"Au pierdut bunul-simţ!" Furau iepuri şi găini din curţile oamenilor şi le vindeau în pieţele din Capitală

Embed:

Furau iepuri şi găini din gospodăriile oamenilor din Ceadîr-Lunga şi le vindeau în pieţele din Capitală. Este isprava a patru tineri din sudul ţării, dintre care trei sunt minori. Indivizii ar fi furat peste o sută de animale, iar săptămâna aceasta poliţiştii au reuşit să-i reţină.

Din luna august, din curţile oamenilor au început să dispară animalele. Primarul localităţii spune că, în aceste patru luni, au fost descoperite opt cazuri de furt din gospodării.

"În mare parte se furau iepuri şi găini. Din informaţia pe care o deţinem au fost sustrase peste 60 de iepuri şi aproape 40 de găini. Se furau din gospodăriile din tot oraşul şi le vindeau la Chişinău", a spus Anatolie Topal, primarul oraşului Ceadîr Lunga.

Oamenii din localitate sunt indignaţi de comportamentul tinerilor:

"Cred că nu aveau ce mânca, trebuie mai puţin să umble pe la baruri şi să înceapă să lucreze"

"Oamenii au pierdut bunul-simţ. Acel care furat se simte bine, a mâncat gustos, dar acest gospodar s-a chinuit să le crească. Desigur, că e păcat"

"Nu au cu se ocupa din acest motiv fură".

"Pentru un gospodar e mare pierdere, s-a chinuit să le hrănească să aibă nişte ouă, carne, dar pe tineri nu are cine să-i educe, să fi fost locuri de muncă, părinţii nu ar pleca din ţară".

Primatul localităţii îi contrazice pe cei care susțin că tinerii sunt din familii sărace: "Nu sunt din familii nevoiaşe. Tinerii privesc prea mult televizorul, filme".

Trei dintre tinerii reţinuţi vor fi eliberaţi din motiv că sunt minori, iar amicul lor major riscă dosar penal. De asemenea, o parte din animalele furate au fost întoarse gospodarilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu