Au petrecut o zi de neuitat împreună. Povestea de viaţă a unei familii cu cinci copii din Zăicani (VIDEO)

În familia Eșanu cresc cinci copii. Ghenadie și Mariana muncesc de dimineață până noaptea.

Ghenadie adună laptele prin sat, iar Mariana este femeie de serviciu la Primăria din sat. Acasă, soții Eșanu cresc capre și cultivă pământ.

Feciorul mai mare învață de tâmplar, iar cel mai mijlociu este cofetar. Pentru că toți membrii familiei Eșanu muncesc, ei niciodată nu au avut parte de o zi de odihnă împreună. 

Bianca Eșanu a scris o dorință pentru părinți și cei 4 frați a ei - "să petreacă împreună o zi de odihnă".

Iar visele devin realitate dacă ţi le doreşti cu adevărat şi dorinţele se împlinesc alături de Adrian Ursu, împreună cu echipa emisiunii "Vreau o Minune".

Familia a petrecut o zi de neuitat la ZOO clubul din Bardar. Aici pentru prima dată au călărit, au văzut animale exotice și au gustat omletă din ou de struț și prepelițe. 

Emisiunea "Vreau o minune" o puteţi urmări duminică la PRIME, dar și pe Facebook, iar pe minune.prime.md puteți revedea cele mai frumoase surprize gândite de cei mici. 

Proiectul televizat "Vreau o minune!" este un nou pe piaţa internaţională. După ce a fost implementat în Olanda, PRIME este prima televiziune din Europa de Est care a lansat show-ul în care dorinţele merg mai departe de limitele imaginaţiei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu