Au peste 100 de ani, dar nu renunţă la muncă. Care sunt cei mai în vârstă lucrători din lume

Embed:

Au şi peste 100 de ani, dar nu renunţă la muncă nici în ruptul capului. Este vorba de cei mai vârstnici lucrători din lume, care şi-au dedicat viaţa ştiinţei, justiţiei sau pur şi simplu au încercat să-i facă pe oameni să arate bine.

BBC i-a căutat pe cei care au muncit mai mult decât o viaţă de om, după ce Prinţul Philip a hotărât să se retragă din viaţa publică, cu o lună înainte de a împlini 96 de ani. 

Cu siguranţă, cel mai iscusit frizer este Anthony Mancinelli. El are 106 ani şi munceşte într-un atelier din New York din adolescenţă. În 2012, Mancinelli a intrat în Guinness Book, dar tot nu a lăsat foarfeca din mână. Anthony Mancinelli a tuns trei generaţii de clienţi.

"Continui să lucrez, pentru că îmi place ceea ce fac. Dacă îţi iubeşti munca, nu te opreşti".

La 100 de ani, Granny Mastanamma este mai vioaie ca în tinereţe şi nu renunţă la gătit. Indianca a devenit celebră şi are propriul blog culinar, prin care promovează cultura hindusă.

Cel mai în vârstă om de ştiinţă din lume este David Goodall. La vârsta de 103 ani, el continuă să cerceteze ecologia şi nu lipseşte o zi de la birou.

Cel mai bătrân judecător îl găsim în Statele Unite. Jack Bertrand Weinstein are 95 de ani şi ar fi trebuit să se pensioneze în 1993.

 

Lasă un comentariu