Au mers la sala de sport chiar a doua zi de Paşti. "Trebuie să arăţi sexy. Fetele se uită la băieţi mai cu figură"

Embed:

Deşi sărbătorile de Paşte încă nu s-au încheiat, unii locuitori ai Capitalei s-au apucat, deja, să dea jos caloriile acumulate după mesele îmbelşugate. Sălile de sport au fost aproape pline astăzi. Instructorii şi medicii recomandă, însă, evitarea efortului în exces.

Printre cei care ţin la silueta lor şi vor să scape de kilogramele în plus este şi avocatul Vitalie Nagacevschi. "După două zile fără să faci ceva, organismul doreşte mişcare. Nu e vorba de putere, nu e vorba de muşchi sculptaţi, ci de a te simţi bine. Dacă faci exerciţii, poţi să-ţi permiţi şi anumite abuzuri la mâncare", a menţionat avocatul.

Iată ce au spus oamenii care au decis să-şi petreacă o parte din ziua de azi în sala de sport:

"Trebuie să arăţi frumos, foarte sexy, fiindcă fetele nu se uită la persoane mai pline, tot se uită la cineva mai aranjat, mai cu figură."

"Sportul a devenit un mod de viaţă, atât pentru mine, cât şi pentru copil. De aceea, facem sport în fiecare zi sau peste o zi în unele cazuri."

Instructorii şi medicii recomandă, însă, evitarea exerciţiilor fizice intense.

"Trebuie de făcut ceva uşor, exerciţiile cardio, cum ar fi mersul pe bandă sau alergatul. Le recomandăm şi înotul, care nu permite tensiunii să crească şi nu prezintă mare efort pentru articulaţii", a explicat instructorul Alexandr Fedoseev.

"Persoanele care vin după sărbători sau după o anumită pauză trebuie să-şi readucă organismul la starea iniţială. Paralel se fac exerciţii cardiovasculare şi antrenamente de adaptare", a menţionat medicul Andrei Petrov.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu