Au maltratat un bărbat şi au jefuit automobilul acestuia. Ce riscă cei doi suspecţi

Doi bărbați de 27 și 34 de ani, locuitori ai raionului Edineț și municipiului Chișinău au fost reținuți de angajaţii Inspectoratul Național de Patrulare, fiind suspectați de maltratarea unei persoane și furtul automobilului acestuia.

Suspecții, în după amiaza zilei de ieri, s-au apropriat de un bărbat de 55 de ani care se afla în aproprierea unei benzinării din satul Corlăteni, raionul Râșcani. Fără niciun motiv, victima a fost atacată de către suspecți, l-au lovit în cap cu un obiect și l-au deposetat de mașina personală de model Nissan.

Imediat, echipajele de patrulare teritoriale au fost orientate la depistarea și reținerea lor. În scurt timp, în aproprierea satului Răuțel, raionul Fălești, automobilul a fost oprit. În momentul reținerii, bărbaţii au opus rezistenţă, oamenii legii find nevoiţi să aplici forţa fizică. Suspectul care se afla la volanul mașinii reținute se afla în stare de ebrietate avansată, având 1,25 mg/l în aer expirat.

Persoanele reținute au fost escortate la Inspectoratul de Poliție pentru documentarea tuturor circumstanțelor.
Pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, suspectul riscă o amendă de la 37 500 la 42 500 de lei cu privarea dreptului de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »