Au îngheţat în miez de noapte la margine de drum. Pasagerii unui autocar de pe ruta Bălţi - Cluj-Napoca, indignaţi de cele întâmplate

Embed:
Pasagerii unui autocar de pe ruta Bălţi - Cluj-Napoca, au fost lăsaţi în drum în plină noapte şi pe un ger de minus 12 grade Celsius, după ce autobusul s-a defectat. Cu tot cu bagaje, cei peste 50 de călători au rămas pe o margine de şosea.

Autocarul lor a pornit, ieri seara, de la Bălţi spre Drochia, de unde urma să mai ia câţiva pasageri. Doar că la un moment dat a oprit, iar oamenii au fost rugaţi să coboare.

”Șoferii au rugat să ieșim afară ca să deschidă ceva în spate și să repare de acolo și noi am ieșit afară. A fost foarte frig”, a spus o pasageră.

Această tânără este studentă la Cluj şi urma să ajungă azi la ore. Ea povesteşte că după mai multe încercări eşuate de a înlătura defecţiunea, șoferii le-au promis pasagerilor că în scurt timp vor fi preluaţi de un alt autocar.

”Am sunat și la administratoarea firmei și ea ne-a spus că a pornit autobuzul și că va ajunge imediat și după ce a trecut o oră și patruzeci de minute, șoferul ne spune că autobuzul care trebuia să vină a fost blocat în garaj, deci nici n-a ieșit din Bălți”, a mai adăugat aceasta.

După câteva ore de stat în frig, la miezul nopții oamenilor li s-a comunicat că ruta a fost anulată.
Astfel, că unii au urcat în maşini de ocazie, iar alţii au laut taxi pentru a reveni acasă. Administrația companiei de transport confirmă cele întâmplate şi dă vina pe calitatea proastă a motorinei.

”Nu a ajuns pentru că nici pe acela n-am putut să-l pornim. Fiindcă a fost foarte rece și motorina ne-a dat de gol, a înghețat și n-am putut porni autocarul”, a declarat Eurora Racu, administratorul cursei.

”E iarnă. E tehnică. S-a alimentat și a fost niște motorină necalitativă și au avut probleme și iată din cauza asta s-a oprit autocarul”, a menţionat Tudor Racu, şoferul autocarului.

Prețul unui bilet din Bălți până la Cluj este de 400 de lei. Cei de la companie spun că banii au fost întorşi pasagerilor, iar de mâine cursa va fi reluată
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu