Au încheiat anul competițional cu o înfrângere! Naţionala de tineret a Moldovei a pierdut meciul cu Cehia

Embed:

Fotbaliștii echipei naţionale de tineret a Republicii Moldova au încheiat anul competițional cu o înfrângere. Micii "tricolori" au pierdut cu 1-3 partida de la Chişinău jucată în compania reprezentativei similare a Cehiei în preliminariile Campionatului European din 2019. Elevii lui Dănuţ Oprea au început în forţă şi au marcat în minutul 11 prin Andrei Macriţchi.

Oaspeţii au egalat peste 4 minute. Valeriu Macriţchi a degajat greşit mingea, iar Lukas Provod a profitat pe deplin de această gafă. Cehii au preluat conducerea la începutul reprizei a doua, când a Ondrej Baco a reluat perfect cu capul.

Karel Knejzlik a închis tabela în minutul 71. Cehia ar fi putut câştiga cu un scor mai mare, însă Ondrej Mihalik a ratat un penalty.

"Nu au fost cu nimic mai buni. Pur şi simplu aşa este mentalitatea noastră. Scăpăm goluri prosteşti. Dacă conducem 1-0, credem că suntem acolo, sus. Totul a fost invers, din păcate", a declarat Ion Dragan, mijlocaş naţionala Moldovei U-21.

"Măiestria lor este mai mare decât a noastră. Pur şi simplu trebuie să fim mai puternici ca echipă, să luptăm până la sfârşit, să dăm dovadă de caracter, însă nu ne-a ieşit", a spus Andrei Macriţchi, mijlocaş naţionala Moldovei U-21.

"A fost un meci dificil. Am avut nevoie de cele trei puncte şi le-am obţinut", a precizat Ondrej baco, fundaş naţionala Cehiei U-21.

"Micii tricolori" au suferit al cincelea eşec în cele 6 partide disputate în campania preliminară.

Ei vor susţine următorul meci pe 27 martie, în deplasare, cu Croaţiei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu