Au încercat să jefuiască un restaurant, fără să vadă clienţii. ESTE INCREDIBIL ce s-a întâmplat mai apoi

Planul unui jaf armat într-un restaurant McDonald's din estul Franţei a fost dat peste cap, duminică, de prezenţa printre clienţii de la mese, în civil, a mai multor membri ai unei forţe de elită, a informat luni o sursă judiciară, scrie interfax.ru.

Înarmaţi cu o puşcă, doi bărbaţi au pătruns în restaurantul situat într-un centru comercial din Ecole-Valentin (est). Primul a tras un foc de armă în aer şi a ameninţat persoanele aflate în local, în timp ce complicele său s-a îndreptat către casa de marcat pentru a lua banii.

Cei doi nu ştiau însă că printre clienţi se aflau şi 11 membri ai grupului de intervenţie al Jandarmeriei Naţionale (GIGN), o forţă de elită formată din militari instruiţi să intervină în special în cazuri de luare de ostatici.

Pentru a evita să pună în pericol alţi clienţi, jandarmii au aşteptat ca jaful să se încheie pentru a putea interveni, a declarat procurorul din Besancon, Edwige Roux-Morizot.

Bărbatul asupra căruia se aflau banii a fost prins după ce a căzut în timp ce fugea, iar cel de-al doilea a fost arestat după ce a fost împuşcat în abdomen de jandarmi.

Acum indivizii se află internaţi în spital şi vor fi aduşi în faţa unui tribunal pentru a fi judecaţi pentru "atac armat" şi "violenţe", a precizat Roux-Morizot.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu