Au găsit un cufăr imens îngropat în curtea casei. Când l-au deschis AU RĂMAS ŞOCAŢI (FOTO)

Totul s-a petrecut în regiunea Nevski Pyatachok, din Rusia. Cei care au găsit cutia metalică au avut nevoie de multă muncă fizică și de lopeți, dar când au reușit, așteptarea și eforturile lor au meritat cu prisosință.

Se pare că cutia era îngropată încă din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, iar în interior obiectele erau perfect păstrate, o veritabilă capsulă a timpului.

Cufărul a aparținut unui soldat german, înăuntrul lui au fost găsite documentele acestuia, alături de bancnote Reichsmark, moneda oficială a Germaniei naziste.

Au fost găsite și alte obiecte la fel de interesante: haine, două cutii nedeschise de trabucuri, dar și două sticle de rom, scrie realitatea.net.

Fotografii ale descoperirii au fost arătate unor istorici care au declarat că nu pot spune cu siguranță dacă descoperirea este reală, deoarece este pentru prima dată în istorie când un obiectele dintr-un cufăr de acest tip au fost păstrate atât de bine.

Un comentator a declarat: "Cred că e un amestec de obiecte originale și altele false, ca să poată vinde obiectele false pe bani buni, ca originale".

Cufar ascuns


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu