Au furat un BMW X5, iar acum riscă 12 ani de închisoare. "Am vrut să ne "cătăim" oleacă"

Embed:

Doi bărbaţi din capitală, au fost reţinuţi fiind bănuiţi de furtul unui autoturism de model BMW X5. Potrivit poliţiei, indivizii, judecaţi anterior pentru diverse infracţiuni, intenţionau să vândă maşina la piese.

Unul dintre suspecţi a declarat poliţiştilor că intenţiona să se plimbe cu maşina apoi să-i scoată farurile.

Astfel, în noaptea de 25 spre 26 martie curent, automobilul a fost sustras din curtea unui bloc de locuit din strada Cuza-Vodă a sectorului Botanica. Proprietarul a declarat că în automobil se aflau actele personale, bani în sumă de 1 000 lei şi alte bunuri materiale. Paguba estimată de către victimă a fost de 362 360 de lei.

Bănuiţii au fost identificaţi şi reţinuţi la începutul lunii aprilie, iar automobilul a fost depistat într-o fâşie forestieră din localitatea Rezeni. Aici indivizii intenţionau să dezmembreze unitatea de transport şi să vândă piesele prin intermediul unor persoane de încredere, după care să fugă din ţară.

Bărbaţii, cu vârstele de 29  şi respectiv 34 de ani, sunt cercetaţi penal în stare de arest şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la şapte până la 12 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu