Au fost găsite rămăşiţe care se presupune că ar fi ale FEMEII DISPĂRUTE în urma incendiului de la Ciocana

Fragmente de oase au fost găsite astăzi lângă uşa liftului de la etajul patru al depozitului ars de pe strada Uzinelor din Capitală. Specialiştii presupun că ar putea fi vorba de rămăşiţele umane ale femeii dispărute. Însă acest lucru va putea fi confirmat doar de expertiza medico-legală. Femeia se afla în depozit în momentul în care au izbucnit flăcările. De sâmbătă, după ce a fost localizată sursa incendiului, zeci de pompieri, salvatori şi specialişti au căutat victima.

Reprezentanţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale spun că incendiul din sectorul Ciocana este cel mai grav din ultimii 40 de ani. Astăzi, în jurul orei unsprezece, pompierii împreună cu specialiştii din cadrul laboratorului experimental antiincendiar au depistat osemintele unei persoane. Specialiştii presupun că ar fi rămăşiţele femeiei dispărute.

Femeia în vârstă de 45 de ani este mamă a doi copii, o fată de 11 ani şi un băiat de 20 de ani. Ea lucra în calitate de depozitar, la depozitul aflat la etajul patru. 

"În această dimineaţă au fost depistate osemintele unei persoane. Osemnitele au fost predate organelor de drept pentru a identifica despre ce persoană este vorba. Expertiza medico-legală şă îşi efectueze activitatea. Din informaţii operative s-a stabilit că aceste oseminte au fost găsite în apropierea liftului. Alte persoane nu au fost identificate deocamdată., a declarat ofiţerul de presă al Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţilor Excepţionale, Lilian Puşcaşu.

Potrivit specialiştilor, stingerea incendiului a fost îngreunată pentru că depozitul a fost supraîncărcat. Din această cauză, pompierii au putut lupta cu flăcările doar din exterior. Viceprimarul municipiului a solicitat ca în toate depozitele din Capitală să se facă controale inopinate, pentru ca, pe viitor, astfel de situaţii să poată fi prevenite.

"Va fi un control riguros asupra acestor procese de depozitare. Cred că nimeni nu o să se mai supere dacă vor fi aceste controale inopinate, cum am făcut-o şi în alte cazuri", a precizat viceprimarul municipiului Chişinău, Nistor Grozavu.

Vineri un incendiu devastator a cuprins un depozit în care erau păstrate articole din plastic, mărfuri de uz casnic, parfumuri, dar şi jucării pentru sărbătorile de iarnă. Incendiul a fost lichidat după 30 de ore, iar un pompier şi-a pierdut viaţa.

PUBLIKA.MD aminteşte că femeia se afla în depozit în momentul în care au izbucnit flăcările. De sâmbătă, după ce a fost localizată sursa incendiului, zeci de pompieri, salvatori şi specialişti caută victima.

Citeşte şi: IMAGINI ŞOCANTE! Momentul în care pompierul decedat este scos din flăcări (FOTO/VIDEO)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu